| Ademcoach | Jongeren inspirator

Je natuurlijke ademflow

Je natuurlijke ademflow terug vinden is niet zomaar gedaan. We maken in het leven zo veel dingen mee en Juist dat wat wij meemaken bepaalt hoe onze adem het lichaam verlaat en ook hoe wij de adem weer naar binnen laten stromen. Wat wij gewend zijn om te doen is gewoon te leven en de adem zien wij als iets vanzelfsprekend, we denken er vaak niet eens over na.. 

Observeer het maar eens bij jezelf de komende 24 uur. Hoe adem jij? Adem je hoog, tot heel erg hoog in je borst of adem je laag met je middenrif tot helemaal onderaan je bekken? Adem je misschien heel erg snel en kort? Hoe jij je adem gebruikt bepaald hoe je denkt en hoe jij je voelt, maar ook andersom, hoe jij denkt en hoe jij je voelt bepaalt weer hoe jouw adem zich in jou beweegt. Jij kan je gemoed dus zelf in je eigen hand nemen. Het is echt een spel van moment tot moment. Steeds weer inchecken bij jezelf, waar sta ik nu? Bewust werken aan je natuurlijke ademflow zorgt ervoor dat je super bewust wordt, je wordt direct naar jezelf terug gebracht. Een scherpe blik waarin je alles ziet in jezelf, dan kun je werken aan jezelf en meer geluk, rust en plezier in je leven ervaren.

Een leuke oefening om te doen wanneer jij lekker ontspannen op de bank zit: Je zet je wekker en je telt je adem voor 1 minuut. In uit is 1 in uit 2 en zo ga je door. Tot hoeveel adembewegingen kom jij? 

Laat het me weten door mij een bericht te sturen met onderstaand formulier, je krijgt van mij een bericht terug en ik vertel je wat nu een gezond adempatroon is wanneer jij in rust bent. Ook vertel ik je wat je kunt doen om je natuurlijke ademflow weer terug te krijgen.

Natuurlijke ademflow

Maak een afspraak voor een gratis intake.

Contactformulier