Vrijheid ademwerk

Tarieven

  • Persoonlijke ademcoachingssessie één op één 75,- voor Euro duur ongeveer 2 uur. Je gaat naar huis met nieuwe tools en een heldere blik. Inzichten die je mee neemt voor de rest van je leven. Bij een duosessie is het samen voor 100,- euro
  • Verdiepingssessies zijn 3 bijeenkomsten 1 keer per week ongeveer 2 uur per sessie. Intensief werken aan jezelf. Samen op onderzoek gaan om jouw huidige adempatroon bewust te maken en te kijken wat er onder ligt, los te laten en een gezond adem patroon te ontwikkelen. Naar huis gaan met handvatten waar je echt iets aan hebt voor 200,- euro. Is ook eventueel als losse sessie te boeken voor 75,- euro.
  • Breathitation groepssessies 35,- euro per persoon 
  • 3 rittenkaart  voor 75,- euro per persoon intensief (deze is 4 weken geldig)
 

BTW

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW 
Ben jij ZZPer dan kun jij de sessies als coaching opvoeren en de BTW terug vorderen ( laat jij het me weten als je een factuur toegestuurd wilt krijgen?)

Annuleringsbeleid 

Graag Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang van de sessie worden volledig in rekening gebracht. Graag zsm laten weten indien je verhinderd bent.

Iedere ademsessie heeft zijn eigen werking op jou op dat moment. Hoe vaker jij hem toepast hoe diepere lagen van jezelf je onder ogen kunt zien, kunt gaan helen. Je gaat merken dat je kwaliteit van leven enorm vooruit gaat, je krijgt weer zin in het leven. Bevrijding