| Ademcoach | Jongeren inspirator

LEEF JE MOOISTE DROOM

Leef je mooiste droom is een reis die je met jezelf maakt naar je diepste innerlijke kern. Hier in je innerlijke wereld ga je ontdekken wat je het liefste wilt doen in je leven, wat je echte droom is, de droom die jij het liefst wilt leven. Onderweg naar die droom kom je natuurlijk allemaal blokkades tegen die de boel saboteren. Oude belemmerende overtuigingen die je in je vroegste jeugd maar ook in je verdere leven hebt ontwikkeld, die jou gevormd hebben tot wie je nu bent, waar jij nu vanuit handelt, van waaruit jij jouw wereld leeft en ervaart. 

Om tot het leven van jouw ideale droomwereld te komen zullen we in de reis die we samen gaan maken laag voor laag die belemmerende overtuigingen afpellen. Zie je overtuiging voor je als een ui waar steeds een laag vanaf gepeld wordt. We gaan door de modder van jouw eigen bestaan. Net als een lotus die door de modder naar boven kruipt, steeds verder en verder tot je bij de kern komt, bij het licht waar jij volledig open bloeit. De lotus die straalt als het licht van je eigen leven.

Als je dit hebt gedaan ben je bevrijd en kan je de stappen zetten naar jouw mooiste droom.

leef je mooiste droom

We gebruiken verschillende technieken die ik in mijn leven ontdekt en toegepast heb. We gaan ademen, adem brengt je in een ontspannen focus. Vanuit die focus gaan we op zoek naar je droom, je droomleven die jij het liefst leeft. 

Het gevoel waar jij die echte YESSSSS voelt. 

Door wat we in ons leven hebben meegemaakt gaan die oude, belemmerende overtuigingen zich er mee bemoeien. Dan krijg je gedachtes als ( ik ben het niet waard, ik kan het niet, hoe moet ik dat dan doen, ik heb geen geld, ik heb nog een baan, geen tijd etc. etc. )  Door deze belemmeringen die zich als een automatisch systeem in jouw afspelen (vaak zonder dat we het door hebben) leven wij niet de droom die wij het liefst voor ogen zien. Dit kan heel erg diep gaan en kan enorm bepalend zijn voor je eigen geluk. 

Ik zie deze belemmerende overtuigingen als foto’s die gemaakt worden van elke ervaring in ons leven. Positief of negatief, alles wordt opgeslagen. We hebben een enorm grote cloud waar alles ligt opgeborgen. Wil jij je leven veranderen naar een leven wat jou gelukkig maakt? Dan kan het zomaar zijn dat er meteen een ervaring wakker gemaakt wordt waarin jij jezelf hebt aangepraat dat jij het niet verdient om gelukkig te zijn. Je zoekt direct naar excuses om te bevestigen dat je gelijk hebt, dat je het idd niet waard bent. Je gaat vervolgens niet het leven leven zoals jij dat graag wilt.

Ho‘oponopono

Hoʻoponopono (ho-o-pono-pono) is een oude Hawaïaanse manier van verzoening en vergeving. Een techniek die ik zelf al jaren toepas om die belemmerende overtuigingen van mij af te laten glijden. Het kan ook zijn dat er oude emoties in de weg zitten, die kun je hier heel goed mee transformeren.

Ulrich E. Duprée legt in het boek Ho’oponopono op een eenvoudige manier uit hoe dit sjamanistische ritueel werkt. De basis: iedereen is met elkaar verbonden, ondanks gevoelens van onthechting of eenzaamheid. En er zijn maar vier zinnen nodig om tot jezelf en tot elkaar te komen: het spijt me, vergeef me, ik hou van je, dank je. Met behulp van Ho’oponopono leer je moeilijke relaties en gebeurtenissen uit het verleden, maar óók onvoorwaardelijke liefde te accepteren. Zo kun je nare situaties ombuigen in leerzame ervaringen.

Een fantastische methode die ik mezelf eigen heb gemaakt met een hele persoonlijke twist die ik er zelf aan heb gegeven.

hooponopono leef je mooiste droom

Kijken naar je eigen naakte waarheid is geen gemakkelijke weg, dit kan doodeng zijn. Wil je gelukkig leven dan zul je door deze pijnen en onzekerheden heen moeten breken. Als jij de moed bijeen hebt geraapt en er doorheen bent dan is dit het mooiste cadeau voor jou en je leven, je gaat weer stralen van geluk, vol met levensvreugde en vertrouwen.

Leef je mooiste droom helpt je die te ontdekken, daarna ga je hem ten volste leven. Gaandeweg kom je weer dingen tegen die in de weg staan om verder te gaan. Dan pel je die laag er weer af. Het wordt je nieuwe manier van leven, een leven van gelukkig zijn, van echt doen wat je het liefste doet in jouw leven.

Wil jij jouw mooiste droom leven?

Dat kan, ik verzorg deze reis naar je mooiste droom zowel in een live meeting of tijdens een video call.

Kosten zijn € 111,- 

Duur van de sessie is ongeveer 1,5 uur.

Hierin krijg je:

  • Inzicht in wat jouw mooiste droom is
  • Inzicht in jouw belemmerende overtuigingen
  • we gaan deze belemmerende overtuigingen en emoties die hier onder liggen af pellen ( wat bevrijdend werkt) 
  • Een yesss gevoel om die droom ook na te jagen
  • tools om thuis verder aan de slag te gaan
  • Een gevoel van bevrijding en transformatie naar jouw nieuwe leven